Horgászvizek

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció
Víz neve: Fárasztó horgásztó
Kezelő: Imlei Csaba tógazda
Víz típusa: Bányató
Víz területe: 10ha

Átlagmélység: 2m
Fenékviszonyok: Egyenletesen mélyülő, apróbb törésekkel
Növényzet: Bokorsor, elenyésző nádas
Halak: 2010-ben 216db 6-20 kg közti nagytestű ponty telepítését végeztük, de számtalan kapitális amúr is horogra akadt már. Gazdag a tó rablóhal állománya, csuka, süllő, harcsa, valamint megtalálható a menyhal, compó, és a koi ponty is. Egyéb halakból sincs hiány, kiló feletti kárászokból, dévérekből, bodorkákból hamar meg lehet fogni az elvihető mennyiséget.

Telepítések: Évente végzünk nagyponty telepítést és többször elvihető méretű halat, akár 2-3 hetes ciklusokban.
Horgászidőszak: Egész évben éjjel-nappal nyitva vagyunk, télen megfelelő jégvastagságnál a lékhorgászat is megengedett.
Elvihető halmennyiség: 5kg feletti halakat(szürkeharcsa kivételével) fotózás után azonnal vissza kell engedni. A halasjegy tartalmaz 2db 5kg alatti nemeshalat, valamint 5kg egyébhalat.
Szabályzat: Kötelező felszerelés a pontymatrac, pontyzsák, sebfertőtlenítő, nagy méretű merítőháló.( Ha mégsem hoz magával a horgász, adunk kölcsön. )
5kg feletti halakat(szürkeharcsa kivételével) fotózás után azonnal vissza kell engedni. Dróthaltartó használata a tavon tilos! Horgászonként 2 bottal szabad horgászni. Etetés helyét csak dőlőbólyával lehet megjelölni. Csónak és etetőhajó használata megengedett. Bográcsolás, sátrazás, ingyenes.

Jegyárak: Sporthorgász napijegy 1800Ft. 06-18ig. Halas napijegy 3300Ft. 06-18ig.
Jegyváltás: Jegyváltás, személyesen a tóparton a tógazdánál.
Egyéb információk: A Fárasztó-horgásztó 40 éves sóderbánya, 10Ha vízfelülettel. Ebből 2Ha nádas, gallyas terület. Igazi búvóhely minden hal számára. Itt tanyáznak a rekordméretű pontyok és amurok, a harcsák, a süllők és a csukák is.
A tavat akácerdő veszi körül, ideális campingezéshez, sátrazáshoz nagy melegben is árnyékot adó fáival. Vadregényes környezet várja vendégeinket, a partról helyenként bedőlt fák, nádasok, sások teszik hangulatossá, érdekesebbé az itt eltöltött időt.
Jelenleg 40 horgászállásunk van, terveink között szerepel még néhány stég kialakítása. 2010 tavaszán indítottuk a “fogd meg-engedd vissza” mozgalmat, mely nagy sikerrel folytatódik, ezáltal egyre népesebb sporthorgász tábor verődött össze tavunkon.

Rekordok:
Harcsa 42kg
Csuka 13,10kg
Süllő 7,60kg
Ponty 19,70kg
Amur 19,50kg

Parkolási lehetőség: Minden horgászállás megközelíthető autóval, és a horgászat idejére parkolhat.

Megközelítés: M3-as autópályán Kálnál (102-es km) kell letérni, majd  Boconád irányába fordulni és a 7-es km kőnél ránktalál.
Heves felől Kál felé fordulva Alatka után 1km-rel balra közvetlen a főút mellett.

Kapcsolat
Web: www.farasztohorgaszto.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: Imeli Csaba, Tógazda 06703688361

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

faraszto

Hozzászólás írásához kérlek jelentkezz be!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.