Horgászvizek

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció
Víz neve: Kistolmácsi tó
Kezelő: Zalaerdő Zrt. Letenyei Erdészet
Víz típusa: víztározó
Víz területe: 11,2 ha

Átlagmélység: 1-7m
Fenékviszonyok: változó
Növényzet: nádas, gyékény körben a tópart 2/3-án, valamint erdő
Halak: ponty, keszegfélék

Telepítések: évente több alkalommal, általában tavasszal és ősszel
Horgászidőszak: A tavon az érvényes tilalmi idők kivételével minden nap lehet horgászni, napkeltétől napnyugtáig.
Elvihető halmennyiség: Felnőttek naponta 2 db-ot foghatnak méretkorlátozással védett halakból (kivéve compó), egyéb halakból naponta 2kg fogható. Ifjúságiak és kedvezményezettek naponta 1 db-ot foghatnak méretkorlátozással védett halakból (kivéve compó), egyéb halakból naponta 2kg fogható.
Szabályzat: Tilalmi idők és méretkorlátozások a fogási napló szerint, kivéve a compó, amely nem fogható. Minden horgász köteles a horgászhelyét tisztán tartani és a keletkezett szemetet elszállítani.  A tavaszi haltelepítések után 7 nap általános tilalom, az őszi haltelepítés után (várhatóan október, november) általános horgászati tilalom van következő év március 1-ig. A zsilipről, a töltésről és a Kozár -  forrásnál a táblákkal jelzett területen tilos horgászni. Tilos a horgászat a strand területén is, amikor a fürdőzők a vízben vannak. A halak etetése csak szemes takarmánnyal és ezek darájával lehetséges, tápokat használni tilos. Az 1x1 m-es csalihalfogó háló használta tilos. A halakat kifogás után, a horgászat befejezéséig szákban kell tartani. Tilos a lékhorgászat, a csónak használata, horgászstég, állás és foglalt hely nem létesíthető. A tó körül sátorozni, gépkocsival a vízpartra lehajtani tilos. Aki a horgászhelyét elhagyja, készségeit köteles a vízből kivenni, azok őrzésével más személyt nem bízhat meg.

Jegyárak:
  felnőtt napi 3000 Ft, felnőtt heti 12000 Ft, ifjúsági napi 1800 Ft, ifjúsági heti 7200 Ft, gyermek napi 300 Ft, gyermek heti 1200 Ft
Jegyváltás: Kistolmács: Fortuna vendéglő, Petőfi u. 43. tel.: 93/343-750; Letenye: Zalaerdő Zrt. erdészeti iroda, József A. u. 10., Szúnyog Horgászbolt – HD Fishing, Szabadság Tér 11. (Gyógyszertár épülete) tel.: 93/777-529, Nagykanizsa: Szúnyog Horgászbolt, Kalmár u. 7. tel.: 93/510-263

Pakolási lehetőség: A műút melletti partszakaszon a parttól kb. 20 m-re, a felszerelést innen kell a partra levinni. Az erdő melletti partszakaszra gépjárművel behajtani nem lehet, itt  100-500 m távolságra kell gyalog megközelíteni a horgászhelyeket.
Szállás: A Letenyei Erdészet Kistolmácsi vadászházában 2 kétágyas szoba, nappali, konyha, fürdőszoba várja a vendégeket, érdeklődni az erdészet elérhetőségein lehet. Kistolmácson lehetőség van kempingezésre és a faluban szálláshelyfoglalásra is.
Megközelítés: A tó Letenyétől 12 km-re, a Letenye-Bázakerettye közút mellett, Kistolmács falutól északra található.
Koordináták: EOV    X: 472981; Y: 130466

Kapcsolat
Kezelő címe: Zalaerdő Zrt. Letenyei Erdészet, 8868 Letenye, József A. u. 10
Web: www.zalaerdo.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon/fax: 93/544-900

kistolmács

kistolmács

kistolmács

kistolmács

Hozzászólás írásához kérlek jelentkezz be!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.