Horgászversenyek

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

2018. június 8-10-ig páros nagyhalfogó versenyt tartunk a Tótszerdahelyi (régi) Kavicsbánya-tavon. Jelentkezni a nevezési díj befizetésével lehet a Szúnyog Horgászboltban, Nagykanizsán. Az aktuális vízállás függvényében kb. 12 páros jelentkezését tudjuk elfogadni.

A verseny szabályai: Horgászni bármilyen halfajra, úszós és fenekező módszerrel is lehet. Egy horoggal szerelt felszerelés használható, kivéve a harcsázó kombinációkat, ahol a csali mérete megkívánhatja a két horoggal szerelt szereléket. Vitás esetben a verseny szervezői döntenek a felszerelés használatáról.  Csali- és etetőanyag korlátozás nincsen.  A verseny eredményébe a két kilógrammnál nagyobb mérlegelt halak számítanak bele. A halak kifogása után a mérlegelőnek kell jelezni a halfogást. A mérlegelésig a halat életben kell tartani, majd a mérlegelést követően haladéktalanul vissza kell engedni a vízbe. Az eredmény a fogott halak összsúlya alapján alakul ki.

A horgászhelyek kisorsolása 2018. június 7-én 18:00-kor történik a Kavicsbányánál. A sorsolást követően (csütörtökön!) elkezdhető a csalogató etetés. A horgászok ezt követően megkezdhetik horgászhelyeik elfoglalását, kialakítását.

A verseny további menete: 8-án 17:00-kor gyülekező a Kavicsbányánál. Rövid tájékoztató, majd a helyek elfoglalása. A horgászat 17:45-kor kezdhető meg.
Verseny lefújása: 2018. június 10. vasárnap, 11:00.
Ebéd és eredményhirdetés: vasárnap 12:00-tól.

Nevezési díj: 21000 Ft/páros.

Nyeremények: díjazzuk az első három csapatot és a legnagyobb halat kifogó horgászt. Minimum a nevezési díjak hatvan százalékát díjazásra fordítjuk.

A versenyt legalább hét páros nevezése esetén rendezzük meg.  
Várjuk azokat is, akiknek nincs párjuk – megpróbálunk segíteni párokat kialakítani.
A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezők semmiféle felelősséget nem vállalnak az esetleges balesetekért.

Jó versenyzést kívánnak:                A szervezők

Hozzászólás írásához kérlek jelentkezz be!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.