Horgászverseny beszámolók

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

Mai napon került megrendezésre a VII. Szúnyog Horgászbolt Pergető kupa. Ezúttal a Zsigárdmajori tavon tartottuk versenyünk, mely a rendkívüli csukaállományáról híres a környéken.
A megmérettetésen összesen 66 horgász vett részt, nemzetközinek is mondható a mezőny, hiszen érkeztek Horvátországból és Szlovéniából is.
A meleg, szinte nyári idő nem kedvezett a pergetés szerelmeseinek, hiszen a vártnál kevesebb hal akadt a horogra, ám így is szép számban érkeztek a ragadozók. A kifogott halak a farok végéig  centiméterben  lettek lemérve.

csuka

Ismét a Kistolmácsi tavon tartottuk a már hagyománnyá vált Szúnyog Horgászbolt – HD Fishing kupát, immáron nyolcadik alkalommal, de ezúttal nem a megszokott egyfordulós, szabad módszerhasználatú formában, hanem két fordulóban, kizárólag úszós módszerrel és orsóval szerelt bottal lehetett horgászni. A verseny kétszer három órás fordulókból állt és a két forduló között a horgászoknak át kellett ülni a reggel már előre sorsolt helyeikre.
Minden hal beleszámított az értékelésbe, a megszokott hal állomány jelent meg ismét a mérlegelésekkor, de sajnos kisebb mennyiségben, mint az eddigi rendezvényeinken.

Helyezések:
1. Leo
2. Domján Károly
3. Honcz Richárd
4. Meződi János
5. Gerencsér László
6. Bíró Attila
7. Kovács Ferenc
8. Horváth Tamás
9. Major Tamás

nyertesek

A versenyen készült további képekért klikk ide.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a versenyünkön! Valamint Birkás Zoltánnak és Katinak a finom ebédet.

Április 10-én hetedik alkalommal került megrendezésre a Szúnyog Horgászbolt – HD Fishing kupa. A helyszín ismét a megszokott Kistolmácsi tó volt, ahol egy bottal és tetszőleges készséggel indulhattak a versenyzők. Az időjósok előrejelzései ellenére szerencsére eső nélkül megúsztuk a rendezvényt, csak a széllel kellett megküzdeni a tizenhárom pecásnak, valamint a hidegfront miatt a halak kapókedve sem volt az igazi. A négy óra alatt ismét a keszegfélék voltak többségben, ponty csak kevés akadt a horogra. A verseny vége felé indultak meg a mélyebb részeken a kárászok. A horgászoknak nem volt egyszerű dolga, összesen 40,83 kg halat sikerült fogniuk.

Helyezések:
1. Horváth Imre 8,86kg
2. Honcz Richárd 8,7kg
3. Rezsek Gellért 6,49kg
4. Kámán Martin 4,33kg
5. Cseke Attila 2,89kg
6. Horváth Tamás 2,66kg
7. Nagy Zoltán 2,28kg
8. Bíró Attila 1,56kg
9. Ritka Nikolett 1,34kg
10. Ginter Martin 1,12kg
11. Hencz Martin 0,6kg
12. Bíró Balázs
12. Kiss Bence

verseny

A versenyen készült képeket ide kattintva tekinthetitek meg.

Köszönjük a részvételt minden horgásznak, a finom ebédet Birkás Zoltánnak és Katinak, a tóhasználatot a ZALAERDŐ Zrt.-nek.

Idén harmadszor került megrendezésre a Szúnyog Horgászbolt Letenye és Nagykanizsa által szervezett ingyenes gyerek horgászversenyünk. A fiatalok ismét két kategóriában, gyerek és ifjúsági, mérhették össze tudásukat a Kistolmácsi tavon. Ezúttal 22 gyerek mérte össze tudását. Gyerek kategóriában kizárólag úszós készséggel, esetenként felnőtt segítség igénybevételével, míg ifjúsági kategóriában úszós vagy fenekező módszerrel is horgászhattak, de külső segítséget igénybevétele nélkül. Megmérettetés három órán keresztül tartott, az ifjú pecások az időközben megeredő eső ellenére is lelkesen végig horgászták a teljes versenyt. A versenybe minden hal beleszámított. Sajnos a pontyok nem voltak étvágyuknál, így leginkább keszegféléket, kárászokat, küszöket és törpeharcsákat sikerült a szákba terelni. 

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel második alkalommal került megrendezésre a Szúnyog Horgászbolt Letenye - WalterTeam Nagykanizsa Gyerek horgászverseny a Kistolmácsi tavon. Az ifjú horgászok két kategóriában, gyerek és ifi mérték össze tudásukat, összesen 24-en. A gyerek kategóriában egy bottal, egy horoggal, úszós készséggel, felnőtt segítség igénybevételével, az ifiben egy bottal egy horoggal úszós és fenekező felszereléssel, segítség nélkül horgászhattak.
A megmérettetés minden résztvevő számára ingyenes volt, három órán át tartott és minden hal beleszámított. Az fiatal pecások változatos halakat csaltak a szákjaikba: kárász, dévér, vörösszárnyú keszeg, küsz, naphal, törpeharcsa és még egy garda is a horogra akadt.

garda

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.