Hírek

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

Mint észrevehetitek, megújul a weboldalunk. Hamarosan még több tartalommal és információval látunk el benneteket. Bármilyen észrevételetek van jelezzétek a kapcsolatok menüponton keresztül!

Kedves barátaink és vásárlóink!

Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a letenyei Szúnyog Horgászbolt karácsony előtt végleg bezárt. Nagykanizsai üzletünkben továbbra is várunk mindenkit szeretettel.

2017-ben is érdemes lesz hozzánk betérni!

Üdvözlettel: Szúnyog Horgászbolt

Nyakunkon a hűvösebb idő, lassan itt a tél is, de a pontyok még étvágyuknál vannak, így javában tart az őszi szezon.  Ezért a letenyei üzletünket feltöltöttük a Fox aprócikkeivel, tárolóival valamint jöttek orsók is.

fox aprócikk

Komplett végszerelékek, forgók, kapcsok, ólomrögzítők, horogbefordítók, stopperek, leadcore-k és egyéb aprócikkek érkeztek a Foxtól, ezek mellett egyéb céget termékei is megtalálhatók nálunk.

CRAZY WEEKEND a Szúnyog Horgászboltokban!

Crazy Week

2016.10.14 és 2016.10.15 között 15% kedvezménnyel adjuk 15 márka termékeit áruházainkban.

Az akcióban részt vevő márkák: Shimano, Daiwa, Cormoran, FOX, Rage, Matrix, Preston, Korum, Sonubaits, Manta, Serie Walter, Balzer, Berkley, Mitchell, Penn.

Az akció mindkét üzletünkben érvényes:
Szúnyog Horgászbolt - 8800 Nagykanizsa, Kalmár u. 7. Tel.: 93/510-263
Szúnyog Horgászbolt Letenye - 8868 Letenye, Szabadság tér 11. Tel.: 93/777-229

A fenti akciók megadott értékhatár nélkül felhasználhatóak, viszont más akciókkal és kedvezményekkel össze nem vonhatóak.

Tisztelt Horgásztársak!

A Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége értesíti a horgásztársakat, hogy 2016. április 01- én, pénteken délelőtt a Fényesi kavicsbánya- tóba és a Hosszú- vízbe haltelepítést végez.

A haltelepítés után 2016. április 03. 08,00-ig a tavon általános horgászati tilalom lesz érvényben!


A Szövetség a Magyar Államtól a nevezett vizekre 2016-2030-ig terjedő időszakra halgazdálkodási jogot szerzett. A tavakon az országos és helyi horgászrendnek megfelelően, érvényes egységes állami horgászati okmányokkal, szövetségi tagsággal és területi jeggyel folytatható horgászati tevékenység.

A tervezett haltelepítés:
- a Fényesi- vízbe 40 q III. nyaras ponty
- a Hosszú- vízbe 10 q III. nyaras ponty (a vízállás miatt későbbi időpontban)

A vízterületekre éves és napi jegy váltható:
Szúnyog Horgászbolt Letenye - 8868 Letenye, Szabadság tér 11. Tel.: 93/777-529

A haltelepítés nyilvános, minden leendő horgásztársunkat szeretettel várunk.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.