Termék leírások

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

WalterTeam Nagykanizsa üzletünkbe Olang lábbeli újdonságok érkeztek. Kiváló választás horgászoknak, vadászoknak akár utcai viseletre is.

Az Olang cégről röviden:
Az olaszországi Treviso környéke az dél-európai cipőgyártás fellegvára. Itt székel többek között OLANG cipőgyár is. Armando Sartor tulajdonos két lányával vezeti a céget, de testvére és a rokonság számos tagja is az OLANG-nál dolgozik. Ez a családias hozzáállás klasszikus példája a kitartó és egymásra épülő elhivatott olasz mentalitásnak. A cég a kezdetektől fogva sport- és túracipők készítésére specializálódott. Kínálatuk a középkategóriába sorolható, de egyre inkább a felső szegmens felé orientálódik. Az idő múlásával Európában és a világ számos országában ismertté vált az OLANG márkanév. Magyarországon 1998 óta van jelen, mára a sport és szabadidő piacon előkelő helyet foglalja el. Az outdoor modellek színvilágában az úgynevezett „földszínek” a jellemzőbbek, míg a városi és divat modellek a fiatalos, olykor merészebb árnyalatokban kerülnek a polcokra.

lábbelik

A jelenleg kapható Olang lábbelikért kattints ide.

További részletek az üzletben vagy az elérhetőségeinken.

Hozzászólás írásához kérlek jelentkezz be!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.