Termék leírások

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

Ricsi ismét fejetlenül mutogat Shimano 2015-ös újdonságokat, ezúttal a Shimano Ultegra 3500 XSC orsót tekergeti.

Kattints a bővebben hivatkozásra a videó megtekintéséhez!

A fejnélküli horgász kalandjainak első állomásában Ricsi a Shimano cég újdonságairól fog beszélni.
Elsőnek a Shimano új Nexave FD orsóit tekergeti, elemezgeti.

Kattints a bővebbenre a videó megtekintéséhez.

daiwa logo

Az új 2015-ös Daiwa és Cormoran magyar nyelvű katalógusok elérhetővé online formában is, az itt lévő hivatkozásokon keresztül érhetitek el:

Daiwa 2015 katalógus: www.daiwa.de/pdfdownload/flash/hu/DAIWA2015HU.php
Cormoran 2015 katalógus: www.cormoran.de/pdfdownload/flash/hu/CORMORAN2015HU.php

A katalógusok tartalma fejezetenként (pl. orsók, botok, műcsalik, stb.) vagy oldalanként is lapozhatóak, valamint le is tölthetőek a megadott linkeken keresztül.

Egyik reggel, ahogy beléptem a boltba, egyből feltűnt valami furcsaság! Az orsós falon egy eddig általam nem látott orsón akadt meg a szemem. Kifejezetten tetszetős fekete-arany színben kellette magát, így hát eldöntöttem, írok róla egy pár sort.

tubertini concept

WalterTeam Nagykanizsa üzletünkbe Olang lábbeli újdonságok érkeztek. Kiváló választás horgászoknak, vadászoknak akár utcai viseletre is.

Az Olang cégről röviden:
Az olaszországi Treviso környéke az dél-európai cipőgyártás fellegvára. Itt székel többek között OLANG cipőgyár is. Armando Sartor tulajdonos két lányával vezeti a céget, de testvére és a rokonság számos tagja is az OLANG-nál dolgozik. Ez a családias hozzáállás klasszikus példája a kitartó és egymásra épülő elhivatott olasz mentalitásnak. A cég a kezdetektől fogva sport- és túracipők készítésére specializálódott. Kínálatuk a középkategóriába sorolható, de egyre inkább a felső szegmens felé orientálódik. Az idő múlásával Európában és a világ számos országában ismertté vált az OLANG márkanév. Magyarországon 1998 óta van jelen, mára a sport és szabadidő piacon előkelő helyet foglalja el. Az outdoor modellek színvilágában az úgynevezett „földszínek” a jellemzőbbek, míg a városi és divat modellek a fiatalos, olykor merészebb árnyalatokban kerülnek a polcokra.

lábbelik

A jelenleg kapható Olang lábbelikért kattints ide.

További részletek az üzletben vagy az elérhetőségeinken.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.