Saját vélemény

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

C&RManapság a Catch and Release (Fogd meg és engedd vissza) kifejezés szinte egyetlen horgász számára sem ismeretlen. Nevezhetjük felfogásnak, horgászati iránynak, szemléletnek, stílusnak, aminek csak szeretnénk, a lényege, hogy a halakat megfogás után visszaengedjük. Eddig nagyjából egyértelmű mindenki számára, viszont ahogyan egyre inkább terjed ez a szemlélet egyre nagyobb hangja van az „ellentábornak is”. Ebbe merülök bele mostani írásomban egy kicsit, hol is van a határ, mi a jó irány?

Egy hamarosan ismét aktuális kis videó összeállítás a gyönyörű Mura vidékről még 2015-ből. Már nem kell sokat várni ismét erre a gyönyörű látványra, bár pecás szemmel annyira nem szeretjük a hideg időt, mégis kárpótol bennünket a gyönyörű látvány.

A videóért klikk a bővebben hivatkozásra!

Karcsi beszél a Megyei Egyéni Horgászbajnokságról miután megnyerte azt. Milyen taktikát és praktikákat alkalmazott ami a sikeres horgászatot eredményezte.

A videó megtekintéséhez klikkelj a bővebben hivatkozásra!

Idén is ellátogattunk a Hungexpoba a Ponty Showra, mely már a 6. megrendezett kiállítás volt. A kiállítók részéről is óriási volt az érdeklődés, a nagyok közül ott volt pl. a Trakker, Fox, Gardner, JRC, Nash, CC Moore, Korda, Daiwa, Solar, Wychvood, Taska és sokan mások... És akkor nem beszéltünk még a rengeteg kisebb csaligyártó manufaktúráról, mely szintén bemutatta kínálatát, újításait.
Mindezek mellett felvonultak a kisebb-nagyobb felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó vállalkozások Európából és hazánkból egyaránt. Megint csak a teljesség igénye nélkül: SPRO, CarpZoom, Anaconda, Ecofish, KeenCarp, Zadravec, LK Baits, SBS, Stég Product, S-Carp, Nikl Baits, Big Carp, King Baits, Master Baits...

<<Az képgalériáért klikk ide>>

ponty show

ponty show

ponty show

ponty show

<<A teljes képgalériáért klikk ide>>

A Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége (az Öko Horgásziskola Program keretein belül) horgásztábort szervez gyerekeknek (elérhetőség).  Mivel rendszeres az érdeklődés horgásztáborok iránt, az alábbiakban közzétesszük az általunk ismert részleteket. Hangsúlyozzuk, a tábort nem mi szervezzük – érdeklődni a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetségénél lehet!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.