Ötletek, módszerek

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

Ebben a részben Ricsi bemutatja nektek milyen módokon lehet feltűzni a gumihalakat, twistereket vagy bármit ami plasztik csali, akár jig horogra, offset horogra, worm horogra szeretnénk azokat. Említést kap még a cseburaska ólom felhasználása is.

A videóért klikk a bővebben hivatkozásra!

Ebben a részben Ricsi megmutatja, hogyan is kell használni a Not a Knot kapcsot. Nagyon hasznos kis eszköz, ha fonott zsinórt használunk, nagyban növeli annak szakítószilárdságát, mivel segítségével nem lesz csomó a damilunkon.

A videóért klikk a bővebben hivatkozásra!

Karcsi és Ricsi azt próbálják ki ebben a videóban, hogy mekkora különbség is van egy folyóvízen, ha használunk etetőanyagot vagy csak a "folyóvízen úgyis felesleges az etetés" módszert használjuk.

A videóért klikk a bővebben hivatkozásra!

Legújabb videónkban a feeder horgászat kellékeiről beszélünk nektek általánosan. Mit is érdemes magunkkal vinni egy feederes peca alkalmával, hogy semmilyen eszközből ne legyen hiány az eredményesség és a halak védelme érdekében.

A videóért klikk a bővebben hivatkozásra!

Karcsi kollégánk - mint talán többen tudjátok - megnyerte az idei megyei egyéni horgász bajnokságot. A következő linken az érdeklődők végignézhetnek egy videót Karcsi felkészüléséről, ami még a verseny előtt készült:

http://totalfish.hu/index.php/szektorok/finoman/55-totalfish-tv-2-resz-rakosbotos-felkeszules-a-megyei-egyeni-horgaszbajnoksagra

Jó szórakozást hozzá!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.