Horgászbeszámolók

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

A tótszerdahelyi Öreg Kavicsbanya-tó nem csak szép, de ilyenkor télen is gyönyörű halakat tartogat, mint amit Domján Karcsi kollégánk is kifogott. A gyönyörű ponty 8,2 kg volt.

karcsi ponyt

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka (15-16-a) mozgalmasan telt a tótszerdahelyi Kavicsbányában.

harcsa 

Erre az éjszakára terveztük harcsafogó versenyünket…

Gyönyörű pontyokat láthatunk ebben a videóban a Mura folyóból. Gergő barátunk osztotta meg velünk ezeket a szép halakat, a videó elkészülte után mindegyik visszakerült a vízbe.

A videóért klikk a bővebben hivatkozásra!

Minden évben pár alkalommal kilátogatunk Lentibe a Sárberki Horgásztóra egy kis szórakozásra. Most péntek délutánt céloztuk meg Gellérttel az idei első alkalomra. Egy rövid négy-öt órás horgászatot terveztünk csak, hátha ennyi idő alatt is a szákba tudunk terelni több szép halat. Az idő csodálatos volt, de egy időjárás változás előtt álltunk, így kíváncsian vártuk mi sül ki belőle.

pomtyDátum szerint már rohamléptekben közeledik a hűvösebb idő, így a pecások igyekeznek minden lehetőséget kihasználni, hogy vízparton lehessenek, amikor ilyen tavaszias időjárás adatik, mint ezen a hétvégén is. Gellért barátom invitált meg egy szombati horgászatra a Sárberki horgásztóra Lentibe, hogy feederezzünk egyet. Sajnos a szombat délutáni egyéb elfoglaltságaim miatt nem volt jó nekem, de Ő azt mondta így is elmegy lógatni. A délelőtt folyamán tiszteletét is tette nálunk az üzletben, hogy felszerelkezzen csalival a délutáni pecára.

Már a kora délutáni órákba jöttek sorban a képek, hogy mit hagyok épp ki.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.