Boltunk

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

Boltunk a Nagykanizsán a Kanizsa Plázától kb. 100 méterre található a volt Shell kúttal szemben. Üzletünk mellett ingyenes a parkolás.

A Szúnyog Horgászbolt működése során célul tűztük ki, hogy a lehető legszélesebb vásárlói igényeket elégítse ki. Szinte valamennyi horgászmódszerhez megtalálhatod nálunk felszerelésed, de kiemelten kezeljük a bojlisok, a finomszerelékes pecások és a pergetők igényeit, közel 300 m2-en. Sőt, alapvető legyes kellékek is szerepelnek kínálatunkban. Ezenfelül aktuális információkkal szolgálhatunk a környékbeli horgászvizek helyzetéről, hol, mire mennek éppen a halak, mik az legfogósabb módszerek.

Árukészletünk kialakítása során arra törekedtünk, hogy mindenképpen jól használható, tartós eszközöket adjunk el vásárlóinknak. Így az általunk kiemelten ajánlott termékekről bátran állíthatjuk, hogy (személyes véleményünk szerint) tartósak, jól használhatóak, kategóriájukon belül kiválóak – így a horgász örömmel veheti azokat kézbe minden használat alkalmával.

Természetesen az egyes horgászmédiákban reklámozott botok, orsók, kellékek is megvásárolhatóak nálunk.

További szolgáltatásaink:

- Bankkártyás fizetés
- Szerződés több egészségpénztárral
- Bot és orsó javíttatás
- Zsinór tekercselés a helyszínen (fonott és monofil zsinórok széles választékából)
- Szerelék és etetőanyag összeállítás, szaktanácsadás
- Napijegyek a környék vizeire és a Balatonra
- Vásárlási utalvány
- Használt horgászcikkek bizományos értékesítése

Nagykanizsai üzletünkben törzsvásárlói rendszer is működik, további információk az üzletben, telefonon a 93/510-263-as számon vagy e-mailben a kapcsolatok menüponton keresztül.

Elérhetőségeink:

Cím: Szúnyog Horgászbolt Nagykanizsa, Nagykanizsa, Kalmár u. 7.
Telefon: 93/510-263
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: http://facebook.com/szunyog.horgaszbolt

Nyitvatartásunk:
Hétfő-Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 7:00-17:00

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.